افسران و سربازان فرانسوی که در جنگ های ناپلئون شرکت داشتند ، به دلیل خوردن غذا هی کهنه ای که چند روز در راه بودند ، مسموم و تلف می شدند . ناپلئون 1200 فرانک جایزه برای کسی تعیین کرد ، که یک راه علمی برای جلوگیری از فاسد شدن غذا های مانده ابداع کند . این جایزه نصیب " نیکلا آپرت " یک آشپز فرانسوی شد . او غذا ها را در ظرف های شیشه ای می ریخت ، و در آنها را به خوبی مسدود می کرد ، و این ظروف را مدتی در آب جوشان نگه می داشت . همچو غذاها بعد از مدتها سالم به دست جنگاوران رسید .
امروزه مصرف غذا های کنسرو شده بسیار رایج است ، و شما هم گاه و بیگاه از آنها استفاده می کنید . اما هرگز فکر کرده اید ، که اگر هوا ولو به مقدار کم در قوطی کنسرو وارد گردد ، غذای داخل آن خراب می شود ، زیرا در هوا باکتری وجود دارد . بنابراین برای کنسرو کردن کامل ، باید هوا را از قوطی خارج کرد ، و قوطی را کاملاً درز گیری نمود . اما نوعی باکتری ها نیز وجود دارد ، که حتی بدون هوا نیز می تواند رشد کند ، بنابراین اگر غذای کنسرو شده درست نپخته باشد ، این باکتری در داخل قوطی کنسرو تکثیر می شود ، و غذا را سمی می کند . و اگر این غذا خورده شود ، شخص دچار سرگیجه و تهوع شده ، و عضله هایش فلج می شود .
سپس بینایی او لطمه می بیند ، و در برخی موارد می میرد . بنابراین اگر شما غذا را در خانه کنسرو می کنید ، مراقب باشید ، این غذا قبل از ریخته شدن در ظرف ، در دیگ یا زود پز خوب بپزد . و اگر از بیرون تهیه می کنید ، فقط کنسرو هایی با مارک معتبر بخرید .
دانستنی های بعدی را دنبال کنید .
آیا میدانید که (5) : چرا برخی ها غش می کنند .